NAZAJ
    NA MENU

    Že od prvega obiska sva vedela, da bosta prava fotografa za najino poroko. Kombinacija dobrih fotografij in njune sproščene narave je recept za uspeh. Všeč nama je bilo predporočno slikanje (neke vrste generalka), kjer sva se seznanila s tem kako bo fotografiranje izglodalo na sami poroki. Na sam dan pa je šlo res vse zelo gladko, kar potrjujejo tudi najine poročne fotografije.

    - BARBARA & DOMEN
    /

    Meniva, da smo si bili z Miho in Miho iz Dream Moment Weddings namenjeni. Usoda je hotela, da sta imela še ravno najin termin prost, dogovorili smo se enostavno, saj obvladata svoj posel in razumeta, kaj pomeni zajeti popolne trenutke. Všeč nama je bila njuna profesionalnost, prijaznost in ustrežljivost. Vsi predlogi, ki sta jih res dobronamerno in nevsiljivo podala so prispevali k temu, da je sedaj najin čarobni poročni dan ovekovečen tako, kot sva si predstavljala. Hvala vama, da sta bila z nama.

    - SARA & JANKO
    /

    Miha in Miha, dva fotografa, ki svoje delo opravljata odlično. Rezultat so čudovite fotografije, ki so plod vajine ustvarjalnosti, spontanosti in ljubezni do dela. Pri svojem delu imata velik občutek za nevsiljivost, neopaznost in prilagodljivost. S fotografije, ki so nastale v "vajinih rokah", sva več kot zadovoljna, saj sta ujela naijne najlepše in nepozabne trenutke. Zagotovo priporočava tudi ostalim parom, ne bo vam žal!

    - TJAŠA & ANŽE
    /

    Najina poročna izkušnja z Dream Moment je bila čudovita. Fotografa sta zelo prijetna in pri svojem delu zelo profesionalna. Na obredu sta bila skoraj neopazna. Fotofrafije najine poroke so zelo lepe, prav pravljične, točno takšne kot je bila najina poroka, katero bova imela tudi zaradi fotografij v zelo lepem spominu. Miha in Miha, najboljša sta in ju toplo priporočava.

    - KATARINA & MIHA
    /

    Res odlična fotografa :). Glede na to, da se nobeden od naju ne mara fotografirat, sta Miha in Miha poskrbela, da je tako predporočno kot poročno fotografiranje potekalo v sproščenem vzdušju. Tako, da so slike res vrhunske in se bova ob gledanju le-teh vedno z največjim veseljem spominjala najinega dne. Vama pa želiva še veliko veselja pri ustvarjanju nepozabnih spominov ;)
    Še enkrat hvala..slike so res odlične :)

    - EVA & ROK
    /

    Miha in Miha! Dva mlada fanta, ki z občutkom in veseljem delata to kar jih veseli.
    Tako na predporočnem kot poročnem fotografiranju sta se zelo izkazala. V fotografije sta zajela celotno pravljico najinega dne.
    Ko prebirava fotografije, naju še vedno obdajajo isti občutki, kot na poročni dan. Težko sva se odločila katere fotografije bova izbrala v ožji izbor in jih uvrstila v foto knjigo - zato je kar precej debelejša kot bi sicer morala biti :)
    Vesela sva, da sva vaju izbrala za poročnega fotografa! Želiva, da tudi drugi mladoporočenci opazijo vajino zagnanost in veselje do dela.

    - DAMJANA IN GREGOR
    /

    These guys are simply great photographers! They manage to get superb photos without ever seeming to be in the way, of you, or your guests. They have a good eye for photos which catch you acting naturally – which makes for much nicer photos in our opinion – and the compliments from our friends also agree. Very polite boys with amazing skills!

    - BARBARA & RICHARD
    /

    Miha in Miha, neopazna, prilagodljiva in sproščena. Vajina edina slabost je ta, da vama uspe narediti toliko lepih fotografij, da je nemogoče izločiti le nekaj najljubših, ampak morava vedno pokazati vse. 🙂 Zaradi vseh iskric v očeh, ki sta jih ujela v objektiv, se vsakič še dodatno zaveva, kako neskočno rada se imava in podoživiva vse trenutke sreče, veselja! 🙂
    Najin dan je bil tudi zaradi vaju nepozaben in iz srca sva vama hvaležna, da sta ga s prečudovitimi fotografijami ovekovečila za vse večne čase!

    - MATEJA & MIHA
    /

    Miha x 2 :) Z odličnim občutkom za portretno fotografiranje sta nama ustvarila fotografije, ki jih občudujejo vsi, katerim jih pokaževa. Stalno na preži, da se ujame tisti pravi trenutek, ki pooseblja ljubezen, srečo, veselje. S fotografijami sta zaobjela bistvo, z drobnimi detajli pa jim vdihnila živahnost in tudi klasičen portret razvila v nekaj prav posebnega. Stvari sta izpeljala tako, kot je bilo treba in nama za kasneje pustila čudovite spomine in drobna presenečenja.

    - PETRA & PETER
    /

    Ker sva oba bolj "lesena" za fotografiranje, naju je bilo strah kakšne bodo fotografije. Vendar sta Miha in Miha že na predporočnem fotografiranju dokazala, da naju nima kaj skrbeti. Prav tako na poroki, kjer ju sploh nisva opazila, da fotografirata.
    Ujela sta najbolj nore, zabavne, spontane, nepozabne trenutke, ki nama bodo za vedno ostali v lepem spominu.
    P. S. Ideja za fotografiranje v kamnolomu je izpadla odlično!

    - KLAVDIJA & NEJC
    /

    Najina zimska pravljica je zaradi vaju Miha in Miha postala se bolj pravljična. Tako sproščena pred objektivom mislim, da ne bova nikoli več saj sta vidva to speljala tako profesionalno, da so fotografije top in najlepši spomin na najino zimsko pravljicno poroko!
    Želiva vama veliko uspehov in lepih fotografij!

    - AZRA & ELVIS
    /

    Najboljša fotografa. Miha in Miha, z vama je bil najin poročni dan sproščen, kot da bi se poznali že mnogo let. Bila sta tako zelo "nevidna" da sploh nisva opazila, da naju skoooos fotografirata. Zaradi vaju, bo najin najlepši dan za vedno ostal v lepem spominu. Fotografije so res fenomenalne. Želiva vama še veliko fotografij v katere bosta ujela najlepše trenutke parov. Veseliva se novega sodelovanja ob kakšni drugi priložnosti.

    - SIMONA & ANŽE
    /

    Miha in Miha :) Vesela sva, da sta bila del najine poroke in da sta poskrbela, da so najini spomini na poroko postali večni. Vajine fotografije so čudovite in z veseljem jih vedno znova pogledava ter podoživljava spomine. Izžarevajo ljubezen, iskrenost, veselje, srečo :) Narejene so ravno v tistem pravem, spontanem in naravnem trenutku. Pripovedujejo zgodbo o ljubezni :) Ustvarila sta sproščeno in prijetno vzdušje, tako da sva se počutila nadvse posebno in zaljubljeno. Hvala vama za čudovite spomine!

    - TEJA & JERNEJ
    /

    Miha in Miha, HVALA ker sta bila del najine pravljice, da je bilo vse čudovito (to pokažejo slike). Fotografiranje z vama nama je bilo sproščeno. Sta za akcijo in stvari izpeljeta kot je treba. Všeč nama je bilo, da sta se vključila v družbo in se z njimi tudi smejala ter bila vseeno ob pravem trenutku na pravem mestu. ;) HVALA

    - MONIKA & MITJA
    /

    Poroka je eden lepših trenutkov v življenju in Miha in Miha sta odlično, z veliko idejami ujela najin najlepši dan. Definitivno priporočava!

    - ANJA & MARKO
    /